selfie 2020

Det här är min blogg om att leva med diagnosen bipolär sjukdom, typ II. Min blogg är mer dokumenterande och reflekterande än något annat.

 

Jag hoppas att du hittar något du gillar.

 

Mvh,
Sonya Malinka Persson

Translate
Arkiv

Jag ska snart ta tablett nummer fyra. Ja, klockan råkade bli lite mycket, jag såg det alldeles nyss. Men bättre nu än sen eller inte alls. Det som fick mig att tänka på det är bland annat det här med effekt. Jag lade mig runt tre natten till idag (igår, om man ska vara petig), och vaknade till vid tiosnåret med huvudvärk. Lade mig igen, och sov fram till kvart över ett. Några timmar senare dök en kompis upp, och vi roade oss med att klippa tyg till lite kläder jag ska sy åt henne. Därefter har jag inte gjort ett smack.

Jag inser ju att det här med effekten av Ergenylen kommer att ta ett tag att slå igenom helt och hållet. Det enda vettiga jag gjort idag, utöver att klippa tyg och så, är att rensa köksbordet – för att få plats att klippa tyg.

Men jag tror att jag ska försöka ta det lugnt och inte bli stressad över att det inte blir en bauta-effekt såhär på en gång. Utöver den första jag kände häromdagen, alltså.

Nej. Ta mina tabletter nu, sen fortsätta mitt omvända dygn som hänger på trekvart.