Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Jag har efter ett helt liv fyllt av depressioner i varierande grad, samt några år med återkommande toppar, fått diagnosen Bipolär, typ II. Just nu väntar jag på att få hem ett brev från läkaren som satte diagnosen, med instruktioner för hur jag ska bära mig åt med den medicin jag blivit tilldelad. Jag ska börja äta Ergenyl, och för att få äta den måste man ta en del prover för att se hur bland annat levervärdena ser ut. Det är min stora förhoppning att Ergenylen ska åstadkomma det jag inte lyckas med själv; att skapa balans och att motpolerna svart och vitt inte ska bli lika extrema för mig.

Den här bloggen kommer att användas till att berätta om hur mitt liv har sett ut, ser ut och förhoppningsvis förändras till det bättre i och med diagnosen och en påbörjad behandling.

Arkiv
Translate