selfie 2020

Det här är min blogg om att leva med diagnosen bipolär sjukdom, typ II. Min blogg är mer dokumenterande och reflekterande än något annat.

 

Jag hoppas att du hittar något du gillar.

 

Mvh,
Sonya Malinka Persson

Translate
Arkiv

Jag har efter ett helt liv fyllt av depressioner i varierande grad, samt några år med återkommande toppar, fått diagnosen Bipolär, typ II. Just nu väntar jag på att få hem ett brev från läkaren som satte diagnosen, med instruktioner för hur jag ska bära mig åt med den medicin jag blivit tilldelad. Jag ska börja äta Ergenyl, och för att få äta den måste man ta en del prover för att se hur bland annat levervärdena ser ut. Det är min stora förhoppning att Ergenylen ska åstadkomma det jag inte lyckas med själv; att skapa balans och att motpolerna svart och vitt inte ska bli lika extrema för mig.

Den här bloggen kommer att användas till att berätta om hur mitt liv har sett ut, ser ut och förhoppningsvis förändras till det bättre i och med diagnosen och en påbörjad behandling.