Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

Jag har efter ett helt liv fyllt av depressioner i varierande grad, samt några år med återkommande toppar, fått diagnosen Bipolär, typ II. Just nu väntar jag på att få hem ett brev från läkaren som satte diagnosen, med instruktioner för hur jag ska bära mig åt med den medicin jag blivit tilldelad. Jag ska börja äta Ergenyl, och för att få äta den måste man ta en del prover för att se hur bland annat levervärdena ser ut. Det är min stora förhoppning att Ergenylen ska åstadkomma det jag inte lyckas med själv; att skapa balans och att motpolerna svart och vitt inte ska bli lika extrema för mig.

Den här bloggen kommer att användas till att berätta om hur mitt liv har sett ut, ser ut och förhoppningsvis förändras till det bättre i och med diagnosen och en påbörjad behandling.

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet